Welkom

Wij heten u van harte welkom op onze online casino bonus ohne einzahlung sofort. Mogen wij ons even aan u voorstellen: wij zijn Bernard en Marian Martens.

Al meer dan 25 jaar hebben we een vleeskalverenbedrijf en sinds 1997 hebben we een minicamping. Graag laten we u via deze website wat meer zien over onze camping en het bijzondere dorp Baarle-Nassau!

Onze openingstijden zijn van 20 maart t/m 20 october.

 

We zijn lid van de S.V.R. en aangesloten bij de ANWB voor kleine campings.

 

Baarle

Daar waar grenzen samenkomen ligt het dorp Baarle-Nassau. Een dorp, uniek in haar tweevoud: twee gemeentebesturen met twee burgemeesters, twee postkantoren en twee brandweerkorpsen. Maar met één bevolking, die met haar twee nationaliteiten, hand in hand samengaan.

Smokkelroutes

Baarle: een dorp ook met een uniek verleden. Temidden van uitgestrekte landerijen, bolle akkervelden en eindeloze zandpaden slopen smokkelaars hier decennia lang over de grens. Bij het vallen van de avond struinden zij stiekem met hun waar door het buitengebied, de blik van de veldwachters ontduikend. En nog altijd is de tijd van toen hier tastbaar aanwezig in de vorm van vele smokkelroutes, oude grensovergangen en allerhande ‘smokkelwaar’ dat er te koop is.

Heerlijk toeven

Baarle: een dorp waar het heerlijk toeven is. Enerzijds een gezellige en levendige dorpskern met winkeltjes die ook op zondag geopend zijn, anderzijds de rust van het platteland met vele fiets- en wandelmogelijkheden. Zonder dat u het beseft steekt u tientallen malen de grens over. Moe maar voldaan schuift u na een lange dag aan om te proeven van grensoverschrijdende heerlijkheden in een knus restaurant of gezellige kroeg.