De omgeving

Hier kunt u meer te weten komen over de online casino bonus ohne einzahlung 2020. Zie onderin een paar links naar routeplanners en een routebeschrijving vanaf Breda of Tilburg.

In detail

Het rode punt is de camping. Hier kunt u goed zien hoe dichtbij de grenzen zijn. Rechtsonder is de landsgrens van België te zien, in het midden de grenzen die Baarle-Nassau doorkruisen.

Vanuit Breda

Eenmaal gearriveerd in Baarle:

In het centrum van het dorp komt u op een plein waar u links Hotel/Restaurant ‘Den Engel’ ziet. Daar rijdt u nog een klein stukje rechtdoor. Aan de rechterkant ziet u een kerk. Ongeveer 30 meter voorbij de kerk de 1e straat linksaf. Dit is de Kapelstraat. Vanuit de Kapelstraat rijdt u rechtdoor, dit is ongeveer 2,5 km. U komt dan vanzelf op onze mini-camping op de Veldbraak. Dit is aan de linkerkant van de weg. Ga naar onze website en ontvang nouvelles machines a sous gratuites sans telechargement. Schiet op om te gaan en te beginnen met winnen.

Vanuit Tilburg

Vanuit Tilburg volgt u de borden Riel – Alphen – Baarle-Nassau. Als u Baarle-Nassau binnen komt, gaat u bij de rotonde linksaf en u rijdt bij de kruising rechtdoor. U rijdt dan langs het industrieterrein, straatnaam is “Smederijstraat”. Aan het einde van de weg gaat u bij de T-splitsing linksaf. (Hier hangt al een bordje van minicamping ‘Veldrust’). Het is dan nog ongeveer 2km. rechtdoor. U komt dan vanzelf op onze minicamping op de Veldbraak 9A, aan de linkerkant van de weg.

Routebeschrijving op maat

De volgende routeplanners of kaarten raden wij aan:
Voer hier onze postcode “5111 HH” in.